Karriär

Lediga tjänster

Just nu har vi några lediga tjänster ute. Vi välkomnar även löpande spontanansökningar. Skicka dessa till jobb@liljewall.se där du även skriver till vilket kontor du söker.
Student? Vi kommer inte ta emot nya praktikanter våren 2020, vi tar heller inte emot praktikanter på sommaren. ​Vi kommer troligen ta emot praktikanter till hösten. Håll utkik här på vår hemsida när sökperioden öppnar.
KMA – kvalitets- och miljöansvarig

Liljewall bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Ett engagerat hållbarhet- och kvalitetsarbete ska gå i linje med vår vision ”Arkitektur för människor som förbättrar världen”. Du som vill stå bakom den och anta den spännande utmaningen att driva vidare Liljewall arkitekters övergripande kvalitetsarbete är välkommen att söka till oss!

Liljewall har nyligen recertifierats inom 9001:2015 och 14001:2015. Inför den så gjorde Liljewall en större omarbetning av vårt kvalitets- och miljöledningssystem. En ny intern digital plattform är på plats, med interaktiva processer för vårt arbete i projekten. Så i rollen som KMA kommer du vara med och förvalta och vidareutveckla denna plattform. Vi arbetar även med revisioner (externa, interna, flygande) och omvärldsbevakning.

 

Nuvarande KMA, som lämnar över sin roll, finns kvar inom verksamheten och kvalitetsgruppen fortsätter sitt pågående arbete.

 

Kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, arkitektur eller motsvarande

 • Yrkeserfarenhet efter ovan nämnda högskoleutbildningar

 • Cirka 2 års yrkeserfarenhet med fokus på kvalitetsarbete/ledningssystem

 • God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift

 

Meriterande:

 • Kunskaper i Microsoft, Visio

 • Kunskaper i Microsoft, SharePoint

 • Kännedom om arkitektbranschen

 

För rollen ser vi en målinriktad person med en bred kunskapsbas. Du driver självständigt ditt arbete såväl som delegerar väl inom den interna kvalitetsgruppen. Du brinner för att kommunicera, exempelvis genom att utbilda/informera om KMA-arbetet internt och externt. Rollen är i mångt och mycket en samordningsroll, även exempelvis i samråd med vår marknads- och anbudsgrupp eller hållbarhetsstrateg. HR med flera arbetar aktivt med våra interna kommunikationsvägar.

 

Vi erbjuder dig en verksamhet med engagerade kollegor och en möjlighet att påverka och forma din egen roll. Liljewall arkitekter är ett medarbetarägt företag.

 

Placeringsort: Huvudkontoret i Göteborg

 

Anställningsform är tänkt på heltid. KMA-rollen på ca 60%, övriga 40% beroende på din individuella yrkesbakgrund.

 

För ytterligare information kontakta:

Monica Österberg, HR-chef - 0765-48 70 90

 

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med "KMA 2020".

Sista ansökningsdatum: 7 februari 2020.

Landskapsingenjör, Göteborg

Liljewall är starkt efterfrågade i en stor bredd av landskapsuppdrag. Därför söker vi nu ytterligare en nyfiken landskapsingenjör som vill vara med och ha en roll i våra spännande projekt runt om i landet; från Gällivare till Trelleborg.

 

Våra uppdrag utförs alltid med fokus på hållbarhet och gestaltning. Därför söker vi dig som brinner för dessa frågor, som sporras av att tänka kreativt och utveckla innovativa tekniska lösningar. Arbetsuppgifterna kommer variera stort, från att delta i tidiga idé- och gestaltningsskisser till detaljprojektering av bygghandlingar för exempelvis skolgårdar, parker, bostadsmiljöer och dagvattenanläggningar.

 

Vi värdesätter prestigelöshet och en god kommunikativ förmåga. Du kommer vara en viktig del i vårt team där olika sorters arkitekter och ingenjörer och övriga kompetenser som ljusdesigners och stadsplanerare arbetar tätt tillsammans för att skapa arkitektoniska helhetslösningar - ett samarbete som präglas av allas engagemang, nyfikenhet och kreativitet. Du kommer också ha löpande, självständig kontakt med beställare och andra konsulter.

 

Kvalifikationer:

 • Kandidat från Landskapsingenjörs-programmet eller motsvarande

 • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet

 • God teknisk förståelse för mark- och anläggningsarbeten

 • Vana av projektering i AutoCad (kunskaper i ArchiCAD är meriterande)

 • Svenska i tal och skrift

 • Erfarenhet av arbete med tekniska beskrivningar, mängdförteckningar samt yttre VA är meriterande

 

Liljewall arkitekter är ett medarbetarägt företag med två hundra anställda i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vårt företag har en jämn köns- och åldersfördelning. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ambitiöst tillsammans med att driva vidare vårt företag

 

Placeringsort: Göteborg

 

För ytterligare information kontakta:

Monica Österberg, HR-chef - 0765-48 70 90

 

Skicka din portfolio samt ansökan till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med "Landskapsingenjör Gbg 2020".

Sista ansökningsdatum: 19 januari 2020.

Uppdragsansvarig arkitekt

Liljewall arkitekter är ett av Sveriges ledande arkitektkontor. Vi arbetar för att skapa en hållbar och levande miljö, för alla!

 

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu dig som är en erfaren uppdragsansvarig arkitekt för att ansvara för projekt i olika skeden, såväl nybyggnad som ombyggnad. Liljewall arbetar inom tolv olika marknadsområden – vi ser gärna att du har erfarenhet av något eller några av våra större marknadsområden Kommersiella fastigheter, Utbildningslokaler och/eller Industri.

 

Som uppdragsansvarig arkitekt på Liljewall kommer du att vara ansvarig för dina uppdrag vad avser gestaltning, teknik, tider, ekonomi, kvalitet och miljö samt kontakt med kund. Du kommer också att samarbeta med olika kompetenser i vårt team bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer, ljusdesigners, stadsplanerare, miljösamordnare, inredningsarkitekter och sakkunniga inom tillgänglighet.

Liljewall startade för 40 år sedan i Göteborg. Företaget är medarbetarägt och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Buenos Aires. Stockholmskontoret startade 2013, ligger vid Mariatorget på Södermalm och har vuxit till att vara ca 40 personer. Vi arbetar i team nära varandra och kontoret präglas av snabb utveckling, stort engagemang och fin gemenskap!

Kvalifikationer:

 • Uttagen masterexamen från Arkitekturprogrammet

 • Minst 5 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt

 • God gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering

 • Svenska i tal och skrift

 • Kunskaper i ArchiCAD är meriterande

 

Som person är du strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande. Du trivs med att arbeta i grupp där du bidrar med din kreativitet, kompetens och erfarenhet till projekten.

Placeringsort: Stockholm

Resor i tjänsten kan förekomma.

För ytterligare information kontakta:

Lisa Välivainio, HR-koordinator - 0761-40 10 61

 

Skicka din ansökan till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med ”UA Sthlm 2020”.

Sista svarsdatum är 19 januari, men ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Uppdragsansvarig arkitekt inom bostäder

Liljewall arkitekter är ett av Sveriges ledande arkitektkontor. Vi arbetar för att skapa en hållbar och levande miljö, för alla!

 

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu dig som är en erfaren uppdragsansvarig arkitekt att ansvara för bostadsprojekt i olika skeden, såväl nybyggnad som ombyggnad. Liljewall arbetar inom tolv marknadsområden varav bostäder är ett av de största. Vi gestaltar bostäder där vi lägger lika stor vikt vid livet utanför som innanför väggarna – kittet mellan husen som skapar möten, glädje och trygghet. Med stöd av noggranna analyser anpassar, placerar och planerar vi boenden med människan i fokus.

 

Som uppdragsansvarig arkitekt på Liljewall kommer du vara ansvarig för dina uppdrag vad avser gestaltning, teknik, tider, ekonomi, kvalitet och miljö samt kontakt med kund. Du kommer också att samarbeta med olika kompetenser i vårt team bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer, ljusdesigners, stadsplanerare, miljösamordnare, inredningsarkitekter och sakkunniga inom tillgänglighet.

Liljewall startade för 40 år sedan i Göteborg. Företaget är medarbetarägt och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Buenos Aires. Stockholmskontoret startade 2013 och ligger vid Mariatorget. Vi har vuxit till att nu vara cirka 40 personer. Vi arbetar i team nära varandra och kontoret präglas av snabb utveckling, stort engagemang och fin gemenskap!

Kvalifikationer:

 • Uttagen masterexamen från Arkitekturprogrammet

 • Minst 5 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt (gärna med profil bostäder)

 • God gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering

 • Svenska i tal och skrift

 • Kunskaper i ArchiCAD är meriterande

 

Som person är du strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande. Du trivs att arbeta i grupp där du bidrar med din kreativitet, kompetens och erfarenhet till projekten.

 

Placeringsort: Stockholm

Resor i tjänsten kan förekomma.

 

För ytterligare information kontakta:

Lisa Välivainio, HR-koordinator - 0761-40 10 61

 

Skicka din ansökan till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med ”UA Sthlm Bostäder 2020”.

 

Sista svarsdatum är 19 januari, men ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Liljewall speglar en bredd av kompetenser och olika bakgrunder. Vi är noga i vår rekryteringsprocess, i allt från att alltid besvara sökande fram till den faktiska vägen in genom introduktionsupplägg och fadderskap.