Karriär

Lediga tjänster

Just nu har vi några lediga tjänster ute. Vi välkomnar även löpande spontanansökningar. Skicka dessa till jobb@liljewall.se där du skriver till vilket kontor du söker.

Uppdragsansvarig arkitekt inom bostäder

Liljewall arkitekter är ett av Sveriges ledande arkitektkontor. Vi arbetar för att skapa en hållbar och levande miljö, för alla!

 

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu dig som är en erfaren uppdragsansvarig arkitekt att ansvara för bostadsprojekt i olika skeden, såväl nybyggnad som ombyggnad. Liljewall arbetar inom tolv marknadsområden varav bostäder är ett av de största. Vi gestaltar bostäder där vi lägger lika stor vikt vid livet utanför som innanför väggarna – kittet mellan husen som skapar möten, glädje och trygghet. Med stöd av noggranna analyser anpassar, placerar och planerar vi boenden med människan i fokus.

 

Som uppdragsansvarig arkitekt på Liljewall kommer du vara ansvarig för dina uppdrag vad avser gestaltning, teknik, tider, ekonomi, kvalitet och miljö samt kontakt med kund. Du kommer också att samarbeta med olika kompetenser i vårt team bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer, ljusdesigners, stadsplanerare, miljösamordnare, inredningsarkitekter och sakkunniga inom tillgänglighet.

Liljewall startade för 39 år sedan i Göteborg. Företaget är medarbetarägt och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Buenos Aires. Stockholmskontoret startade 2013 ligger vid Mariatorget. Vi har vuxit till att nu vara cirka 40 personer. Vi arbetar i team nära varandra och kontoret präglas av snabb utveckling, stort engagemang och fin gemenskap!

Kvalifikationer:

  • Uttagen masterexamen från Arkitekturprogrammet

  • Minst 5 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt (gärna med profil bostäder)

  • God gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering

  • Flytande svenska i tal och skrift

  • Kunskaper i ArchiCAD är meriterande

 

Som person är du strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande. Du trivs att arbeta i grupp där du bidrar med din kreativitet, kompetens och erfarenhet till projekten.

 

Placeringsort: Stockholm

Resor i tjänsten kan förekomma.

 

För ytterligare information kontakta:

Lisa Välivainio, HR-koordinator - 0761-40 10 61

 

Skicka din ansökan till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med ”UA Sthlm Bostäder 19/20”.

 

Sista svarsdatum är 12 januari, men ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Liljewall speglar en bredd av kompetenser och olika bakgrunder. Vi är noga i vår rekryteringsprocess, i allt från att alltid besvara sökande fram till den faktiska vägen in genom introduktionsupplägg och fadderskap.

Student?

Våren 2020

Vi kommer inte ta emot nya praktikanter våren 2020.

Sommar 2020

Vi tar inte emot praktikanter på sommaren.

Hösten 2020

Vi kommer troligen ta emot praktikanter till hösten. Håll utkik på vår hemsida när sökperioden öppnar.