DSC03505.jpg

Jobba hos oss

Lediga tjänster och praktik

På Liljewall är vi cirka 260 medarbetare med en stor variation av kompetenser och bakgrunder. Det anser vi berikar oss både på arbetsplatsen och i den arkitektur vi gestaltar. Vår strävan är att skapa ett jämställt kontor och samhälle där alla får och har en plats. Därför är vi noga i vår rekryteringsprocess, i allt från att alltid besvara sökande fram till den faktiska vägen in genom introduktionsupplägg och fadderskap. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs! 

Lediga tjänster

Vi välkomnar alltid löpande spontanansökningar.

Mejla till jobb@liljewall.se, där du även skriver till vilket kontor du söker.

Handläggande landskapsarkitekt Stockholm

DJI_0097_webb.jpg

Handläggande landskapsarkitekt

Var dags arkitektur gör livet lite smidigare, roligare och vackrare. Det är precis vad vi på Liljewall brinner för. Vi vill bli fler och söker nu ytterligare en landskapsarkitekt som vill vara med och ha en drivande roll i våra spännande projekt!

 

På Liljewall arbetar idag 25 landskapsarkitekter och landskapsingenjörer fördelat på våra tre svenska kontor varav 9 i Stockholm. Med passion, bred kunskap och aktivt ansvarstagande i byggprojektets alla skeden skapar vi förutsättningarna för hållbar stadsutveckling och levande utemiljöer.

Vårt nyrenoverade Stockholmskontor ligger på bästa söderläget vid Mariatorget och vi har växt till att idag vara över 50 kollegor. Vi arbetar i team nära varandra och kontoret präglas av fin gemenskap, snabb utveckling och stort engagemang. Tillsammans vill vi arbeta med hållbara, roliga och meningsfulla projekt. Vår kompetens och förmåga att hålla oss i branschens framkant ger oss en förståelse för hur vår omgivning utformas. Det skapar förutsättningar för arkitektur som gör skillnad.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kommer spänna från stadsutveckling och tidiga analyser till gestaltning och projektering av stadsrum och parker, skol- och bostadsgårdar samt kommersiella och industriella miljöer. Våra projekt utförs alltid med fokus på hållbarhet och god gestaltning, därför söker vi dig som brinner för dessa frågor och som vill hjälpa oss att göra skillnad.

Kvalifikationer:

  • Uttagen masterexamen från Landskapsarkitekturprogrammet (eller motsvarande internationell utbildning)

  • Minst 4 års yrkeserfarenhet som landskapsarkitekt efter examen

  • Vana av tekniska beskrivningar samt projektering i AutoCAD (kunskaper i ArchiCAD och 3D-projektering är meriterande)

  • Svenska i tal och skrift

Rollen kräver en stor kommunikativ förmåga då du kommer att ha löpande, självständig kontakt med beställare, projektledare och interdisciplinära projektteam. Du lägger vikt vid att arbeta strukturerat och noggrant med ett tydligt kundfokus. Vi söker dig som trivs med att växla mellan olika skalnivåer och som kan förverkliga ett starkt gestaltningskoncept hela vägen ned till projektering av enskilda detaljer. Du har en god teknisk förståelse och kostnadsmedvetenhet och kan därmed vara en aktiv part i dialogen med entreprenör även under utförandeskedet.

Placeringsort: Stockholm

Skicka din ansökan till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med "Landskap Sthlm 22".

Sista ansökningsdatum är 2022-06-05. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Sommarpraktik

Vi tar inte emot praktikanter under sommaren då våra kontor hålls stängda några veckor.
DSC08494_webb.jpg

Höstpraktik

Sista ansökningsdag för
arkitektpraktik i höst var den 10 april.
Samtliga platser är nu tillsatta. 
Vi ser fram emot att välkomna kommande studenter!
Flera anställda inom Liljewall har börjat sin karriärsresa som praktikant här

Examinerade Amanda Möller nu anställd som arkitekt på Malmökontoret

När gjorde du din praktik på Liljewall? Jag gjorde min praktik på Liljewall 2017/18 på Malmökontoret.


Vad tar du med dig från din praktik?

Det var ett år där jag lärde mig väldigt mycket nytt och fick nya vänner. Jag var med i flera olika projekt, så som bostäder, skolor och stadsbyggnad. Jag var mestadels i ett tidigt skede i projekt och i ett antal tävlingar, som innebar skissande och modellbyggande.


Vad gör du idag?
Jag har nu examinerat mig från Arkitektskolan i Lund och arbetar på heltid som arkitekt på Liljewall i Malmö. 

hussam_low.jpg

Husam Albaroudi började arbeta som arkitekt på Liljewall i Stockholm år 2017

När uppskattar du med Liljewall?

Stämningen mellan oss kollegor är god och jag får möjlighet att jobba i de flesta projekt som intresserar mig. Projekten kan skilja sig ganska mycket åt då vi har en bred portfolio, vilket innebär att vi också har många olika kompetenser bland oss. Det i kombination med att många av mina kollegor dessutom är väldigt erfarna gör att jag har möjlighet att lära av dem och kan på så vis fortsätta att utvecklas. 

Vad  utmärker Liljewall som arbetsplats?

Jag upplever att flexibilitet och förtroende präglar vårt sätt att samarbeta, vilket känns både viktigt och värdefullt. Det gör att jag känner mig väldigt trygg på jobbet. Ingen dag är riktigt den andra lik, och jag tycker det är spännande och inspirerade att vara en del av Liljewall och det vi bidrar med till samhället i stort.