top of page
DSC07151_1 ljusare.jpg

Jobba hos oss

Lediga tjänster och praktik

På Liljewall är vi cirka 260 medarbetare med en stor variation av kompetenser och bakgrunder. Det anser vi berikar oss både på arbetsplatsen och i den arkitektur vi gestaltar. Vår strävan är att skapa ett jämställt kontor och samhälle där alla får och har en plats. Därför är vi noga i vår rekryteringsprocess, i allt från att alltid besvara sökande fram till den faktiska vägen in genom introduktionsupplägg och fadderskap. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs! 

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi välkomnar alltid löpande spontanansökningar.

Mejla till jobb@liljewall.se, där du även skriver till vilket kontor du söker.

Praktik vår 2024

Arkitektpraktik kommer inte vara möjlig under våren 2024 på grund av rådande konjunktur. Det gäller samtliga tre kontor; Göteborg, Stockholm och Malmö.

 

LIA-plats för BIM/projektör är tillsatt för vintern/våren. Vi kommer därför inte ha möjlighet att ta emot ytterligare LIA för BIM eller projektör förrän eventuellt tidigast hösten 2024. 
 
För övriga utbildningar, till exempel landskaps- eller inredningspraktik under pågående utbildning, LIA som visualiserare med flera, kommer beslut att tas först i inledningen av 2024.

DSC08494_webb.jpg

Examensarbete

Är du intresserad av att göra examensarbete hos oss? Skriv i så fall till jobb@liljewall.se där du tydligt beskriver bakgrund och ämne samt bifogar ditt CV.

 
Flera anställda inom Liljewall har börjat sin karriärsresa som praktikant här

Amanda Möller,
arkitekt på Malmökontoret

När gjorde du din praktik på Liljewall? Jag gjorde min praktik på Liljewall 2017/18 på Malmökontoret.


Vad tar du med dig från din praktik?

Det var ett år där jag lärde mig väldigt mycket nytt och fick nya vänner. Jag var med i flera olika projekt, så som bostäder, skolor och stadsbyggnad. Jag var mestadels i ett tidigt skede i projekt och i ett antal tävlingar, som innebar skissande och modellbyggande.


Vad gör du idag?
Jag examinerade mig från Arkitektskolan i Lund och arbetar sen dess som arkitekt på Liljewall i Malmö. 

hussam_low.jpg

Husam Albaroudi, arkitekt på Stockholmskontoret

Vad uppskattar du med Liljewall?

Stämningen mellan oss kollegor är god och jag får möjlighet att jobba i de flesta projekt som intresserar mig. Projekten kan skilja sig ganska mycket åt då vi har en bred portfolio, vilket innebär att vi också har många olika kompetenser bland oss. Det i kombination med att många av mina kollegor dessutom är väldigt erfarna gör att jag har möjlighet att lära av dem och kan på så vis fortsätta att utvecklas. 

Vad utmärker Liljewall som arbetsplats?

Jag upplever att flexibilitet och förtroende präglar vårt sätt att samarbeta, vilket känns både viktigt och värdefullt. Det gör att jag känner mig väldigt trygg på jobbet. Ingen dag är riktigt den andra lik, och jag tycker det är spännande och inspirerade att vara en del av Liljewall och det vi bidrar med till samhället i stort.

bottom of page