Sport & Fritid

Platser för rekreation, puls och återhämtning

Sport och fritid är ett av våra största marknadsområden. Simhallar är en stor del av detta. Vi är idag en av Sveriges ledande simhallsarkitekter. Munktellbadet i Eskilstuna och Åkeshovsbadet i Stockholm och Lögarängsbadet i Västerås och Säffle Badhus är några av våra simhallar som färdigställts de senaste åren. 

 

Bergsbadet ska bli ett unikt upplevelsebad och rekreations-center i hjärtat av Hälsingland. 

Munktellbadet är den första simhallen i Sverige som certifierats med Miljöbyggnad Guld. 

Vi tar ett helhetsgrepp för planering, formgivning och projektering av simhallar i tiden.

Experter på simhallar

Våra badhusprojekt sker hela tiden i nära samarbete med kunder och entreprenörer. I flera återkommande partneringprojekt har vi byggt upp vårt kunnande och förfinat våra lösningar. Vi arbetar också under andra entreprenadformer och har idag en gedigen kunskap inom byggteknik, byggnadsfysik och projektekonomi för badhus.

Arkitektens estetiska värde

Vi anser att det ligger ett stort värde i att blanda in arkitekten i ett tidigt skede så att de tillsammans med processingenjören har förutsättningar för att kunna skapa en rationell, effektiv och estetiskt tilltalande helhetslösning. 

Stora komplexa byggnader

Att rita ett badhus innebär många komplexa frågeställningar. Vår tids badanläggningar möter nya utmaningar utifrån önskemål om stor flexibilitet, högt ställda miljömål, nya tekniska lösningar och helt nya befolkningsgrupper bland besökarna. Vi arbetar med att möta frågeställningarna fram till byggbara lösningar i väl gestaltad formgivning.

SPORT & FRITIDSPROJEKT

 
1/1

ANSVARIG INOM SPORT & FRITID

Calle Hellberg

Arkitekt
0765-48 70 46

cahe@liljewall.se