top of page
DSC00408.jpg

Lediga tjänster

HR-specialist med intresse för samhällsutveckling

Är du en engagerad beteendevetare med ett stort intresse för arkitektur och samhällsutveckling? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu en HR-specialist som trivs med att jobba som ett brett affärsstöd, i nära kontakt med verksamheten.

Liljewall har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, där runt 240 fantastiska kollegor jobbar tillsammans med fokus på ett hållbart samhällsbyggande. I tjänsten arbetar du med samtliga HR-relaterade frågor såsom exempelvis lönebildning, rekrytering, chefsstöd, arbetsmiljö och olika insatser för ett fortsatt främjande av god företagskultur.

 

Kvalifikationer:

  • 3 årig högskoleutbildning till beteendevetare eller motsvarande, gärna även med ytterligare studier inom samhällsutveckling eller design

  • minst 5 års relevant bred HR-yrkeserfarenhet efter avslutad högskoleexamen

  • god erfarenhet av Office-paketet och erfarenhet från ett HR-system.

  • mycket god svenska i tal och skrift då huvuduppgiften är att kommunicera med chefer och medarbetare.

  • erfarenhet av implementering av olika affärsstödssystem är meriterande

 

Vi välkomnar dig som aktivt arbetar inkluderande, för allas lika värde. Du möter kollegor och kunder med ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Din förmåga att kommunicera väl samtidigt som du analyserar behov från olika perspektiv är avgörande. Vi vill att du är initiativrik och proaktiv samtidigt som du är lyhörd. Du har ett strukturerat arbetssätt för att stärka och utveckla vår kärnverksamhet.

 

Tillsammans med HR-chef och kollegor inom marknad så kommer du vara del i att fortsätta bygga och kommunicera ett starkt arbetsgivarvarumärke. Då arbetet kommer att utföras i en liten grupp är det viktigt att du som person bidrar med stort engagemang, självständighet i ditt arbete och med god förmåga att prioritera klokt. Vi erbjuder dig bland annat friskvårdsbidrag och möjligheten till visst arbete hemifrån. Ett begränsat resande ingår till våra kontor i Stockholm och Malmö.

 

Placeringsort:                     Göteborg, huvudkontor

Kollektivavtal:                     Innovationsföretagen

 

Vårt företag är medarbetarägt och vi har en jämn köns- och åldersfördelning. Vi har korta beslutsvägar och delegerar ansvar till medarbetare för att uppmuntra självledarskap.

 

För ytterligare information kontakta:

Monica Österberg, HR-chef tel 0765-48 70 90

 

Skicka CV och personligt brev till jobb@liljewall.se

Märk ditt mail med ”HR 2024”.

Sista svarsdatum är den 11 augusti 2024.

Intervjuer är planerade att ske under andra halvan av augusti.

På grund av sommarstängning av kontoren så nås kontaktperson igen under v.33.   

Vi ser fram emot din ansökan!
bottom of page